O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi 1

Membri conectaţi 0


Membri înregistraţi: 1
Cel mai nou membru: marky
Bun venit
                         Gândește liber!

Aici veți găsi o platformă liberă de prejudecățile mass-mediei oficiale. Nu suntem nici corecți nici incorecți politic, ci mai degrabă apolitici.
Ne opunem sclavagismului cultural în care trăim și îl desconspirăm în toate sensurile lui.
Dacă ai realizat că lumea în care trăim este anormală, antiumană și nedreaptă, atunci locul tău este alături de noi. Dacă ai înțeles că societatea umană a „evoluat” ca urmare a hazardului și este departe de ceea ce poate oferi știința și tehnologia la momentul actual, atunci ești binevenit alături de noi.
În ceea ce ne privește, considerăm că planeta a fost și este devastată în continuu doar pentru a întreține un sistem economic care se va dovedi devastator pentru natura a cărei parte integrantă suntem și pentru a menține în funcțiune un sistem social distrugător pentru ființa umană.
Credem cu tărie că acum mai mult ca niciodată, trebuie să fim solidari unii cu alții și cu mediul în care trăim. Încă mai avem o șansă, trebuie doar să luptăm pentru ea. Primul pas pe care trebuie să îl facem este să creem o comunitate de oameni care vor să schimbe starea de fapt. Împreună suntem mai puternici!

worldmapeye.jpg (65 KB)

Ultimele articole

Ultimele bloguri

Rodio blog cu Peter Joseph - Partea a II-a
Radio blog cu Peter Joseph - Partea I

Ultimele descărcări

Revista How to Hyrdoponics
Eoliană de mici dimensiuni
Electrolizor
Conectare
Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te
Ultimele descărcări