Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Users Online Now
Guests Online 1

Members Online 0


Total Members: 1
Newest Member: marky
Welcome
                         Gândește liber!

Aici veți găsi o platformă liberă de prejudecățile mass-mediei oficiale. Nu suntem nici corecți nici incorecți politic, ci mai degrabă apolitici.
Ne opunem sclavagismului cultural în care trăim și îl desconspirăm în toate sensurile lui.
Dacă ai realizat că lumea în care trăim este anormală, antiumană și nedreaptă, atunci locul tău este alături de noi. Dacă ai înțeles că societatea umană a „evoluat” ca urmare a hazardului și este departe de ceea ce poate oferi știința și tehnologia la momentul actual, atunci ești binevenit alături de noi.
În ceea ce ne privește, considerăm că planeta a fost și este devastată în continuu doar pentru a întreține un sistem economic care se va dovedi devastator pentru natura a cărei parte integrantă suntem și pentru a menține în funcțiune un sistem social distrugător pentru ființa umană.
Credem cu tărie că acum mai mult ca niciodată, trebuie să fim solidari unii cu alții și cu mediul în care trăim. Încă mai avem o șansă, trebuie doar să luptăm pentru ea. Primul pas pe care trebuie să îl facem este să creem o comunitate de oameni care vor să schimbe starea de fapt. Împreună suntem mai puternici!

worldmapeye.jpg (65 KB)

Latest Articles

No Articles to display

Latest Blogs

No Blogs to display

Latest Downloads

No Downloads to display
Sign In
Not a member yet? Click here to register.
Latest Articles
No Articles available
Blog Archive
No Blogs has been posted yet
Latest Downloads
No Downloads available